Política de Privacitat

1.- QUI SOM

Creem, actualitzem i mantenim llocs web i botigues en línia per a empreses de tot tipus i mida. Amb un disseny personalitzat i les últimes pautes de posicionament en motors de cerca, us ajudarem a mostrar la millor imatge de les vostres empreses. Les nostres dades legals són:

  1. El propietari del lloc web és Formiga Online Solutions.
  2. KVK: 78486378
  3. Correu electrònic de contacte: info@formigawebdesign.com

 

2.- PRIVACITAT I TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ

2.1. DRET D’INFORMACIÓ

2.1.1. Identificació del responsable del tractament:

El responsable del tractament de les dades és Formiga Online Solutions:

E-mail: dpo@whistleform.eu

Telèfon: (+34) 613 00 20 50

Direcció: Jacques Veltmanstraat 1073, 1065DZ Amsterdam (Netherlands)

2.1.2. Finalitats del tractament i base jurídica

Proporcionar els serveis sol·licitats per nosaltres, enviar informació, pressupostos, activitats i serveis que puguin ser d’interès per als usuaris.

La base legal per al tractament de dades personals es basa en la relació jurídica que mantenen els usuaris amb Formiga Online Solutions i, en tots els casos, en el consentiment que atorguen seleccionant la casella d’acceptació abans d’enviar la seva informació.

2.1.3. Categories de destinataris.

Usuaris en general que compleixin les condicions establertes per accedir als continguts de la web.

Qui tindrà accés a les dades personals proporcionades al web:

  1. Personal autoritzat explícitament per la direcció de Disseny Web de Formiga
  2. Entitats encarregades de gestionar les dades per compte de Formiga Online Solutions.
  3. Les administracions públiques en l’àmbit de les seves competències.

2.1.4. Transferència internacional de dades.

Per dur a terme les seves funcions, Formiga Online Solutions podria transferir dades fora de la Unió Europea. En cas d’haver-ho de fer, s’informarà prèviament als interessats de manera expressa, precisa i inequívoca per obtenir el seu consentiment.

2.1.5. Període de conservació de la informació.

Formiga Online Solutions conserva la informació sempre que l’interessat no revoqui el consentiment atorgat per processar-la.

2.1.6. Drets dels interessats

Totes les parts interessades tenen dret a accedir, rectificar, eliminar o oposar-se al fet que Formiga Online Solutions tracta les seves dades; limitar el tractament; demanar portabilitat; no ser objecte de decisions individuals automatitzades i revocar el consentiment quan es consideri oportú.

Per exercir els vostres drets, heu d’enviar un correu electrònic a dpo@whistleform.eu o amb el text “DRETS D’EXERCICI” en l’assumpte, identificant-vos mitjançant la fotocòpia del vostre DNI.

2.1.7. Dret a reclamar.

L’òrgan competent per conèixer la correcta aplicació de les normes sobre el processament de la informació és l’Autoritat de Protecció de Dades, Autoriteit Persoonsgegevens, CP 93374, 2509 AJ DEN HAAG

2.1.8. Obligacions dels interessats.

Els interessats han de proporcionar informació precisa i actualitzada en tots els processos de recollida de dades, convertint-se en els únics responsables de la infracció d’aquesta obligació. Quan es produeixi un canvi en les dades personals, els usuaris estan obligats a notificar-ho exercint el seu dret de rectificació. En cas contrari, Formiga Online Solutions no es fa responsable de la veracitat de les dades proporcionades pels usuaris.

2.1.9. Preparació de perfils

Per complir els objectius del responsable del tractament i, sobretot, per proporcionar una atenció més personalitzada, acurada i eficaç als usuaris i les parts interessades, de vegades és convenient crear perfils dels destinataris dels serveis. En cap cas, els perfils personals es creen de manera automatitzada.

2.2. CONSENTIMENT DELS USUARIS

Quan es prem el botó “ACCEPTA”, s’entén que les persones que accedeixen i utilitzen aquest lloc web accepten les condicions establertes en aquesta Política de privadesa.

Les dades personals s’emmagatzemen a la base de dades general de Disseny web de Formiga.

2.3. SEGURETAT

La base de dades general de Disseny Web de Formiga està dotada del document de seguretat requerit i disposa de tots els mitjans tècnics per evitar la pèrdua, ús indegut, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades. El tractament de les dades personals s’ajusta a la normativa establerta al GDPR.

2.4. COOKIES I RECOLLIDA DE DADES ESTADÍSTIQUES

La navegació d’un usuari a través d’aquest lloc web deixa com a traça l’adreça IP assignada pel seu proveïdor d’accés a Internet. Aquesta adreça només s’utilitza amb finalitats exclusivament internes, com ara estadístiques d’accés al portal.

En navegar per aquest lloc web es poden utilitzar cookies Les cookies només s’associen al navegador d’un ordinador d’un usuari anònim i no proporcionen per si mateixes dades personals de l’usuari. Aquest lloc web pot utilitzar els següents tipus de cookies:

  • Cookies d’anàlisi: permeten quantificar el nombre d’usuaris i realitzar la mesura estadística i l’anàlisi de l’ús i l’activitat que fan els usuaris del lloc web, així com l’elaboració de perfils de navegació d’usuaris a les pàgines i a les aplicacions. , tot això per introduir millores.
  • Cookies tècniques: permeten a l’usuari navegar pel lloc web i utilitzar diferents opcions o serveis, com ara controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts amb accés restringit, recordar els elements que conformen una sol·licitud, fer la sol·licitud de registre o participació en un esdeveniment, utilitzeu elements de seguretat mentre navegueu o emmagatzemeu, emeteu i / o compartiu contingut.

Els usuaris tenen la possibilitat de configurar el seu navegador perquè es notifiqui a la pantalla la recepció de cookies i evitar la seva instal·lació al seu disc dur. Tots els navegadors permeten fer canvis per desactivar la configuració de cookies. Aquests paràmetres es troben a les “opcions” o “preferències” del menú del navegador. A continuació, podeu trobar els enllaços de cada navegador per desactivar les cookies seguint les instruccions:

Us advertim que és probable que la desactivació d’una cookie impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquest lloc web.

2.5. COOKIES QUE UTILITZEM

Nom de la cookie Ús de la cookie
_ga Utilitzat per Google Analytics per identificar l’usuari
_dat Utilitzat per Google Analytics per identificar l’usuari
_gid
_hjid
Utilitzat per Google Analytics per identificar l’usuari
Utilitzat per Hotjar per identificar l’usuari
cookie_notice_accepted Comproveu si l’usuari ha acceptat cookies

 

2.6. ÚS D’ENLLAÇOS EXTERNS

Per facilitar la cerca de recursos que creiem que poden ser del vostre interès, podeu trobar enllaços a altres pàgines d’aquest lloc web.

Formiga Online Solutions no garanteix el compliment d’aquesta política en altres llocs web, ni es responsabilitza de l’accés mitjançant enllaços des d’aquest lloc.

3.- NORMES D’ÚS DE LA WEB

L’usuari web accepta totes les condicions d’ús pel sol fet de ser-ho.

3.1. GENÈRIC

Es prohibeix publicar en aquest lloc web i, si escau, als nostres blocs i eines de participació, contingut que infringeixi els principis següents:

  1. a) Salvaguarda de l’ordre públic, la investigació criminal, la seguretat pública i la defensa nacional.
  2. b) La protecció de la salut pública o de les persones físiques que tinguin la condició de consumidors o usuaris.
  3. c) Respecte a la dignitat de la persona i al principi de no discriminació per raça, sexe, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal o social.
  4. d) La protecció de la joventut i la infància.
  5. e) Respecte per l’autonomia dels afectats.
  6. f) Respecte a la propietat intel·lectual del que es publica.
  7. g) En general, respecte a la legislació vigent.

3.2. PARTICULARS

Els usuaris assumeixen la responsabilitat derivada de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén des del registre necessari per accedir a determinats serveis o continguts, fins que es tanca la sessió. En qualsevol cas, l’usuari està obligat a proporcionar informació veraç i lícita en tots els processos de registre realitzats en aquest lloc web.

Els usuaris estan obligats a fer un ús adequat del contingut i serveis que el responsable del tractament ofereix a través del seu lloc web i les seves eines de participació.

A tall d’exemple, però no com a limitació, els usuaris de la web també es comprometen a no utilitzar el contingut o els serveis per:

  • Provocar danys als sistemes físics i lògics del responsable del tractament, dels seus proveïdors o de tercers, introduir o difondre virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que pugui causar danys.
  • Intenteu accedir i, si escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

Formiga Online Solutions es reserva el dret de retirar tots els comentaris i contribucions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que amenacin a les persones, especialment contra els interessos de la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública. o que no fossin aptes per a la publicació a criteri de Formiga Online Solutions.

En qualsevol cas, Formiga Online Solutions no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris a través de fòrums, xats o altres eines de participació.

4.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Formiga Online Solutions és el propietari de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de les seves pàgines web, així com de tot el seu contingut, de manera que queda prohibida expressament tota reproducció, distribució i comunicació pública del seu contingut sense autorització. expressa des de la gestió de Disseny Web Formiga. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

5.- EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT

Formiga Online Solutions no es fa responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se d’interferències o avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor fora del seu control. Tampoc no es fa responsable dels continguts o sistemes de tercers connectats al domini de la persona responsable del tractament mitjançant enllaços.

Formiga Online Solutions es reserva el dret d’exercir les accions legals corresponents contra aquells que infringeixin aquestes condicions.

6.- MODIFICACIONS DE LES CONDICIONS ACTUALS

Formiga Online Solutions pot modificar aquestes condicions en qualsevol moment, sense previ avís, publicant-ne les modificacions.

7.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre Formiga Online Solutions i l’usuari es regirà per la normativa holandesa vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals que corresponguin a la ciutat d’Amsterdam.