Pàgina d'inici WhistleForm

Gestió estructurada de denúncies

Whistleform és una plataforma en línia on els seus treballadors poden enviar notificacions sobre qualsevol problema a l'empresa, si així ho desitgen, de forma totalment anònima. Amb el sistema de missatgeria interna segur i anònim, garantim una gestió de denúncies eficient i senzilla.

Per què Whistleform?

Li oferim una eina de denúncies efectiva i fàcil d’utilitzar, amb les millors característiques, fàcil d’integrar amb les seves eines existents.

Detecta Riscos

Detecti els riscos de la seva empresa, donant als que hi treballen cada dia l’oportunitat d’expressar les seves opinions de manera segura..

Protegeix als Denunciants

Els nostres servidors certificats amb seu a Europa i diferents capes de seguretat i encriptació proporcionen al seu canal de denúncies la màxima seguretat.

Compleix la Normativa

Desenvolupat per complir amb la directiva 2019/1937 (UE) del parlament i del consell europeu de 23 d’octubre de 2019.

Una Plataforma

Totes les eines necessàries per a una gestió òptima de les denúncies des d'una única plataforma. Si ho desitja, rebrà notificacions per correu electrònic per assegurar-se que no es perd res del seu canal.

Canal Personalitzat

Pot canviar fàcilment els colors, els textos i el logotip del seu canal per tal que coincideixin amb la marca de l'empresa. També oferim traduccions personalitzades per als nostres socis.

Infraestructura segura

Els nostres servidors certificats amb seu a Europa i diferents capes de seguretat i encriptació proporcionen al seu canal de denúncies la màxima seguretat.

Temps restant per a que els països de la UE implementin la seva pròpia llei de "whistleblowing"

Dies
Hores
Minuts
New form blue intro text

Formulari de Denúncies
Per a Denunciants

Mitjançant el formulari enllaçat al seu propi domini, els seus treballadors o altres relacions podran presentar denúncies o notificacions en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Pàgina d'inici WhistleForm

Plataforma de Gestió
Per a Administradors i Gestors

En aquesta plataforma pot veure i gestionar denúncies, comunicar-se amb els denunciants i personalitzar el formulari. La plataforma es pot ampliar amb mòduls addicionals.

Seguiment de la denúncia WhistleForm

Seguiment de denúncies
Per a Denunciants

Amb el sistema de missatgeria interna segur i anònim, el denunciant podrà fer un seguiment de la seva denúncia, així com enviar i rebre missatges.

dona envia notificació des del seu telèfon

Enviar Denúncia

El vostre empleat, client o qualsevol col·laborador comercial presenta una reclamació, si ho desitja de forma anònima, des d’on vulgui i quan vulgui.

Comunicació interna

Amb els nostres sistemes de gestió i missatgeria interna amb el denunciant fàcils, podeu gestionar totes les denúncies d’una manera fàcil i estructurada.

Comunicació interna amb el sistema segur de missatgeria interna
WF arxiu de notificacions

Arxiu de denúncies

En qualsevol moment que els gestors assignats pel cas creguin oportú, poden tancar-lo directament des de la plataforma de gestió, arxivant-lo per a més referència si és necessari. Podrà afegir un missatge intern al tancar la denúncia.

Col·laboracions amb despatxos d'advocats i empreses de recursos humans

És responsable del compliance de diverses empreses? WhistleForm l'ajudarà a complir amb la normativa de la UE, mentre compleix les directives de protecció de dades. Podrà accedir als canals de denúncies de totes les seves empreses des d’un únic lloc, d’una manera completament estructurada.

Nosaltres ens encarreguem de la tecnologia, vosaltres dels vostres clients.

Col·laboració WhistleForm i despatx d'advocats

Aconsegueix el teu canal de denúncies

Amb totes les eines necessàries per gestionar els expedients, analitzar els riscos, complir amb la directiva europea i alhora fàcil d’implementar en l’empresa.