Com WhistleForm protegeix la privadesa dels seus denunciants

Security of WhistleForm platforms whistleblower privacy

WhistleForm garanteix la màxima privadesa i seguretat dels denunciants i garanteix que tota la informació sensible sobre la vostra empresa s’emmagatzemi de manera segura a la plataforma. Com ho fem? Llegiu més informació sobre la nostra seguretat en aquest article.

Denúncies anònimes

Amb WhistleForm podeu permetre als vostres denunciants enviar les seves notificacions de forma anònima si així ho desitgen. El sistema només recopilarà les dades necessàries per gestionar amb èxit les notificacions, ni més ni menys. Per això, només les dades que el denunciant comparteix explícitament són desades. A més, diverses capes de xifratge proporcionen als vostres empleats o altres relacions comercials, així com a la vostra empresa, la màxima seguretat sempre que s’exposi internament un risc potencial.

El sistema de missatgeria interna (anònim) mitjançant el qual poden informar els denunciants no està associat a les seves dades personals en cap cas. Una vegada més, decideixen quines dades volen exposar i quines no. Si ho desitgen, els denunciants també poden decidir contactar directament amb el gestor de notificacions/denúncies mitjançant la informació de contacte subministrada. D’aquesta manera, només perdran l’anonimat si confien que la seva queixa es gestionarà d’una forma ètica. Per descomptat, també poden optar per mantenir l’anonimat en tot moment i comunicar-se només mitjançant la plataforma de missatgeria interna segura. 

Seguretat tecnològica

Els servidors que allotgen tots els canals WhistleForm tenen la certificació ISO i compleixen la legislació de la UE (protecció de dades). Tots els nostres servidors es troben a Europa i passen periòdicament auditories de seguretat. Només fem servir les millors tecnologies, que han permès a l’equip de desenvolupament de WhistleForm implementar els controls de seguretat més avançats. La nostra eina completa de gestió de notificacions/denúncies també se sotmet a auditories de seguretat periòdiques, tant internes com externes, per detectar i solucionar immediatament les possibles vulnerabilitats.

Technologies WhistleForm

Privadesa i protecció addicionals dels denunciants amb el tauler de gestió de WhistleForm

Totes les dades adquirides, gestionades i enviades pels gestors de les notificacions/denúncies mitjançant el tauler d’administració són xifrades. A més, el sistema d’inici de sessió disposa d’un sistema avançat de detecció de risc, que pot ser estès amb el doble factor d’autenticació (2FA). Aquest sistema de seguretat requereix una comprovació addicional abans que un usuari pugui iniciar la sessió a la plataforma. Dins del tauler, els casos s’identifiquen mitjançant un número d’arxiu, en lloc d’una identificació personal del denunciant. Tots aquests punts garanteixen que només els gestors de les notificacions assignats tinguin accés a aquesta informació sensible a la privadesa.